Domov > O klubu > KAL Liga 2010 > 2. Lisca 10.10.2010
2. KAL-LIGA 2010 se je zgodila 10.10.2010 na Lisci
 
KOMENTAR :
Glavna značilnost tokratnega tekmovanja je bila :
novinci (Simon in Iztok) JADRAJO vedno bolje in se bodo kmalu vmešali v borbo za medalje, Hari LETI (ne samo binglja nad hribom ) in seveda JOŽE IN JANEZ se ne dasta eden drugemu.
       Navkljub nekoliko slabšim pogojem , je bilo vzdušje naštartu izredno vedro in optimistično. Nekaj pomislekov je imel le Simon, saj smo ob prihodu bili (že) v bazi oblakov, kar mu trenutno ni naj biolj všeč(malce nenavadni spomioni iz Marca). No veselje se mu je takoj popravilo ko se je na štartu pojavila najboljša Slovenska zmajarka Polonca. Tako so priprave na štart potekale dokaj gladko in ob 13.50 uri so bili v zraku že prvi zmaji. Na komaj 29km. dolgo disciplino seštrikano iz 2. trikotnikov(Radeče -Kompolje-Lisca) smo se odpravili ob 14.30 uri. Močna dviganja med 0,1m/s in 1,5m/s so nas do 1. obratne točke zelo namučila.
Tako sva s Harijem tam postala tako žejna , da sva morala na brzino pristati. No še bolj so garali Franci, Iztok in Simon, saj so si šli odpočit kar na Kompolje, kjer so na pristanek varno pospremili tudi Polonco. No tu pa se je začelo. Saj sta se Jože in Janez po prvi uri letenja šele dodobra ogrela. Njuna borba na višini 100-300m nad obratno točko kompolje (uradni pristanek)  je TRAJALA in TRAJALA in TRAJALA ..................................................................
Vendar moram priznati bila sta neverjetna. Uspelo jima je . Obrnila staKompolje in  Lisco in prihitela drugič nad Radeče. Kjer sva jih s Harijem budno spremljala iz klopce v senci....... in ugibala kaj bo pa zdaj. Ja no , Janez naju je očitno opazil in se nama hitro pridružil, Jože pa je ČUDEŽNO nabral tistih piškavih 150m in se zeloooooooo elegantno odpeljal v cilj.
Mislim da bo borba do konca leta še zelo zanimiva, saj je v zmagah ( Jože : Janez ) 1:1.
Več si pa poglejte tukaj .
 
  janez_0001     
 
 
REZULTATI-disciplina                           Tracki                 ANIMACIJA 3D
REZULTATI-KLUBSKI